فواید و نحوه استفاده از زینک استئارات برای پوست

پوستمراقبت و بهداشت

ترکیبات روی با سایر مواد معدنی و ویتامین‌ها می‌تواند برای کاهش اثرات بیماری‌های پوستی نظیر آکنه، خطوط ظریف ناشی از افزایش سن، آسیب ناشی از اشعه UV خورشید، استحکام پوست با تحریک تولید کلاژن و بهبود سریع‌تر مشکلات پوستی به کار رود. در ادامه درباره فواید استفاده از زینک استئارات برای پوست و دستور مصرف آن صحبت خواهیم کرد.

نحوه مصرف روی برای بهبود پوست

استفاده از روی (با فرمول شیمیایی Zn) به صورت خوراکی (مصرف خوراکی قرص‌های مکمل) و یا استعمال موضعی آن (استفاده از کرم‌ها و …) می‌تواند به بهبود سلامت پوست کمک کند. فراموش نکنید که بخشی از مواد تشکیل دهنده مکمل‌های دارویی و محصولات آرایشی و بهداشتی را روی تشکیل می‌دهد. بنابراین می‌توان با استفاده از محصولات آرایشی دارای مواد معدنی روی، از مزایای فوق‌العاده آن بهره‌مند شد.

بیشتر بخوانید: دستور تهیه 11 ماسک صورت برای تقویت کلاژن پوست

استئارات روی چیست؟

زینک استئارات یا استئارات روی (Zinc Stearate) یک شکل خاص از روی است که ممکن است نام آن، کمتر به گوشتان خورده باشد. زینک استئارات پودری سفید رنگ و بدون بو با ذرات بسیار کوچک است. این ماده پرکاربرد صنعتی از واکنش اسید استئاریک که یک اسید چرب با زنجیره بلند است، با ترکیب فلز روی حاصل می‌شود.

حال به بررسی این که چرا این ماده در اغلب محصولات آرایشی وجود دارد و دقیقاً چه کاری انجام می‌دهد، خواهیم پرداخت.

اسید استئاریک یک ماده موم‌شکل است که می‌تواند به عنوان نرم‌کننده و امولسیفایر عمل کند. بنابراین می‌توان از آن به عنوان یک عامل اتصال دهنده و روان‌کننده در لوازم آرایشی پودری (مانند کرم، رژگونه، کانسیلر، رژ لب، سایه چشم و غیره) استفاده کرد. این ماده می‌تواند پوست را نرم‌تر کرده و به مخلوط شدن مواد تشکیل دهنده کمک شایانی کند. همچنین می‌تواند بافت یک محصول آرایشی را بهبود بخشیده و باعث لغزش بیشتر آن روی پوست شود. این ماده به دلیل کیفیت جذب بالا، برای آرایش‌های مات مناسب است که این خاصیت باعث شهرت آن در بین تولیدکنندگان لوازم آرایشی شده است.

از متخصصین "آچاره" رایگان قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

فواید زینک استئارات

  1. مواد تشکیل دهنده محصولات آرایشی و بهداشتی را به هم متصل می‌کند: استئارات روی اغلب به عنوان صابون یا به عنوان امولسیفایر یا چسباننده در لوازم آرایشی استفاده می‌شود.
  2. بافت محصولات آرایشی بهداشتی را بهبود می‌بخشد: این ماده می‌تواند در محصول کمی ‌لغزش ایجاد کرده و باعث بهبود بافت آن شود و استفاده از آن را لذت بخش‌تر ‌کند.
  3. به لوازم آرایش رنگ می‌بخشد: استئارات روی گاهی اوقات می‌تواند به عنوان رنگدانه یا عامل ایجاد رنگ نیز استفاده شود.
  4. به طور کلی یک ماده بی خطر است: این ماده با انواع پوست‌ها سازگار بوده و نگرانی خاصی از بابت واکنش‌های نامطلوب پوستی وجود نخواهد داشت.

استفاده از این عنصر در صنعت تولید لوازم آرایشی بهداشتی نسبتا رایج بوده و به عنوان بخشی از معادله در فرمول ساخت لوازم آرایشی بکار می‌رود. به طور کلی این ماده بسیار ایمن بوده و گنجاندن آن در فرمولاسیون مواد آرایشی برای بهبود کارایی و کمک به ایجاد یک فرمولاسیون همگن، زیبا، موثر و بی خطر است.

عوارض جانبی استفاده از زینک استئارات برای پوست

اگرچه به طور کلی این ماده، یک ماده ایمن محسوب می‌شود، اما به افرادی که دارای پوستی حساس هستند توصیه می‌شود آن را با احتیاط بیشتری استفاده کنند زیرا ممکن است باعث تحریک پوستشان شود. قبل از استفاده از محصولاتی که دارای این ترکیب هستند آن را روی بخشی از پوست تست کنید.

نحوه استفاده از زینک استئارات برای پوست

استئارات روی ماده‌ای نیست که بتوان آن را به تنهایی در فروشگاه‌های مراقبت پوست و زیبایی یافت. بلکه باید محصولاتی که با آن فرموله شده‌اند را تهیه و استفاده نمود. همانطور که اشاره شد، این ماده در مواد آرایشی پودری استفاده شده و به چسبیدن آنها به پوست کمک می‌کند. در صورتیکه پوست شما در برابر استئارات واکنش آلرژیک نشان ندهد، می‌توانید روزانه از آن استفاده کنید.

به این پست امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ممکن است به این مطالب هم علاقمند باشید

دانلود اپلیکیشن دانلود آچاره

با نصب اپلیکیشن آچاره بیش از 256 خدمت مورد نیاز در جیب شماست.

  • دانلود مستقیم آچاره
  • آچاره در کافه بازار
  • آچاره در گوگل‌ پلی
دکمه بازگشت به بالا